LP

FANZÍN (Microscopi, 2019)

 

Amb una presentació més pròpia d'una revista alternativa que no pas d'un disc convencional, a Fanzín la reivindicació del paisatge mediterrani deixa espai a d'altres temes més socials com la migració, la crisi mediambiental o la situació política actual.

MAI SOLS REMIX (Microscopi, 2017)

 

Un nou EP amb un remix de Caïm Riba, només disponible a les plataformes digitals. El remix transpira electrònica d’autor per tots els angles, i situa aquest single dins el gènere de la música ballable més elegant.

EP

LP

ASTRONAUTA DE TERRAT (Microscopi, 2015)

 

Un viatge còsmic fins els confins de l'univers musical per explorar noves atmosferes sonores. Un disc en l'òrbita del folk mediterrani d'autor però que apunta a la world music. Produït per Caïm Riba, és un disc de pop però conserva l'elegància clàssica fidel al so acústic de la formació.

RADIO EDITS (Right Here Righ Now, 2014)

 

EP només disponible a les plataformes digitals amb un single inèdit, versions de temes propis, cançons enregistrades en directe a la ràdio, i dos remixos a càrrec de Caïm Riba. Un treball que combina la frescor del ball, el pop i el chill-out amb la calidesa orgànica del folk.

EP

LP

CASA I VENT (Right Here Righ Now, 2013)

 

Un segon disc que suposa un clar gir cap a la mediterraneïtat, tota una declaració d'intencions i de coherència amb l'arrel tradicional del seu repertori i influències; un folk mediterrani d'autor on es fusionen l'atmosfera mediterrània i el gust per les formes anglosaxones.

PASSEU, PASSEU... (Gorvijac Music, 2011)

 

Disc de debut, el seu enregistrament va comptar amb la col·laboració de músics sabadellencs i també d'especialistes del món del folk, el country i el bluegrass, aconseguint una personal fusió entre aquests gèneres i la cançó d'autor.

LP

Altres gravacions

Nararai